News Flash:

Piure de cartofi

13 Iunie 2012
2573 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati cubulete
100 g unt
150 ml lapte caldut
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura marar proaspat tocat
2 linguri arpagic tocat marunt

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in multa apa, cu putina sare, se scurg, apoi se paseaza, punand treptat lapte si unt. Se potriveste de sare, se pune in farfurie si se orneaza cu verdeata tocata marunt.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt lapte patrunjel marar arpagic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4879 viz    0 com
1466 viz    0 com
2623 viz    0 com
1406 viz    0 com
2697 viz    0 com
1449 viz    0 com
6169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020055 (s)