News Flash:

Piure de cartofi

13 Iunie 2012
2509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati cubulete
100 g unt
150 ml lapte caldut
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura marar proaspat tocat
2 linguri arpagic tocat marunt

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in multa apa, cu putina sare, se scurg, apoi se paseaza, punand treptat lapte si unt. Se potriveste de sare, se pune in farfurie si se orneaza cu verdeata tocata marunt.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt lapte patrunjel marar arpagic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4812 viz    0 com
1402 viz    0 com
2593 viz    0 com
1376 viz    0 com
2643 viz    0 com
1418 viz    0 com
6104 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013862 (s)