News Flash:

Piure de cartofi

16 Ianuarie 2012
6171 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi
Ingrediente:

2 kg cartofi
300 ml lapte
125 g unt
250 g branza rasa
1 lingura marar
1 lingura patrunjel

Mod de preparare:


Punem cartofii la fiert in apa rece. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se pun inapoi in oala si se piseaza. Adaugam unt si lapte si facem un piure pufos. Adaugam branza, patrunjel, marar si sare si amestecam bine. Se serveste cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte unt branza marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1645 viz    0 com
10735 viz    0 com
2196 viz    0 com
2774 viz    0 com
4606 viz    0 com
1987 viz    0 com
11610 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014588 (s)