News Flash:

Piure de cartofi

16 Ianuarie 2012
6096 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piure de cartofi
Ingrediente:

2 kg cartofi
300 ml lapte
125 g unt
250 g branza rasa
1 lingura marar
1 lingura patrunjel

Mod de preparare:


Punem cartofii la fiert in apa rece. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se pun inapoi in oala si se piseaza. Adaugam unt si lapte si facem un piure pufos. Adaugam branza, patrunjel, marar si sare si amestecam bine. Se serveste cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte unt branza marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1575 viz    0 com
10663 viz    0 com
2148 viz    0 com
2722 viz    0 com
4546 viz    0 com
1951 viz    0 com
11448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021598 (s)