News Flash:

Piure de cartofi

16 Ianuarie 2012
5987 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi
Ingrediente:

2 kg cartofi
300 ml lapte
125 g unt
250 g branza rasa
1 lingura marar
1 lingura patrunjel

Mod de preparare:


Punem cartofii la fiert in apa rece. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se pun inapoi in oala si se piseaza. Adaugam unt si lapte si facem un piure pufos. Adaugam branza, patrunjel, marar si sare si amestecam bine. Se serveste cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte unt branza marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1499 viz    0 com
10600 viz    0 com
2089 viz    0 com
2668 viz    0 com
4478 viz    0 com
1908 viz    0 com
11206 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020766 (s)