News Flash:

Piure de carne cu diverse legume

31 August 2012
1660 Vizualizari | 3 Comentarii
Ingrediente:

100 g carne de vita tocata
2 lingurite ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
½ ceapa tocata
1 morcov dat prin razatoare
1 rosie tocata
80 ml supa de vita

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit cu usturoiul. Dupa 2 minute adaugam morcovul si amestecam timp de 2 minute. Adaugam carnea tocata si amestecam timp de 5 minute. Adaugam apoi rosia si supa si lasam sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot, reducem intensitatea focului si lasam sa fiarba timp de 10 minute (pana cand se ingroasa sosul). Punem amestecul intr-un blender si procesam pana obtinem un piure fin. Se serveste caldut.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ceapa morcov rosie clocot blender piure fin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5002 viz    0 com
6161 viz    0 com
2701 viz    0 com
1106 viz    0 com
3537 viz    0 com
1645 viz    0 com
1126 viz    0 com
2564 viz    0 com

Comentarii (3)

UuMw09Y  | #129
Eu am dat "nota" = o singura steluta.
Mi-a aparut altceva la comentariu.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013596 (s)