News Flash:

Piure cu spanac si busuioc

17 Aprilie 2014
1374 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
200 g de smantana
500 g de spanac
2 legaturi de usturoi verde
200 ml de smantana dulce
200 g de branza telemea
o legatura de ceapa verde
200 g de cascaval
o legatura de marar
200 g de iaurt
busuioc

Mod de preparare:

Cartofii se fierb ca pentru piure, dupa care se adauga smantana dulce, spanacul si usturoiul. Se amesteca branzeturile si se asezoneaza cu marar si ceapa verde. Smantana se parfumeaza cu busuioc.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete piure piure spanac piure primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1279 viz    0 com
1557 viz    0 com
1189 viz    0 com
983 viz    0 com
1064 viz    0 com
1095 viz    0 com
1083 viz    0 com
1238 viz    0 com

Comentarii (1)

Billydep  | #1475
wh0cd789685 albendazole diclofenac colchicine diclofenac
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012687 (s)