News Flash:

Piure cu piept de rata

15 Mai 2014
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g cartofi pentru fiert
500g piept de rata
25g unt
50ml lapte caldut
piper proaspat rasnit
ulei de trufe
piure cu trufe
sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb pana cand capata consistenta moale. Scurge apa si “bate” cartofii cu telul pana cand obtii un piure. Adauga laptele cald, untul, un varf de piure de trufe si 3ml ulei de trufe. Omogenizeaza si pastreaza piureul la cald. Cresteaza pieptul de rata (pe verticala si pe orizontala) pe partea cu grasimea. Pune-l cu grasimea in jos in tigaia bine incinsa. Cand grasimea devine crocanta intoarce pieptul si prajeste-l si pe partea cealalta, pret de 2 minute, la foc mediu.
Carnea se tine, apoi, in cuptorul incins la 190C, timp de 7-8 minute, in functie de cat de patrunsa vrei sa fie. Serveste pieptul de rata cu piure de cartofi si trufe si sos brun.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete piure retete rata retete mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1248 viz    0 com
1144 viz    0 com
1230 viz    0 com
1563 viz    0 com
1286 viz    0 com
2440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1963 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013497 (s)