News Flash:

Piure cu pancetta, rozmarin si parmezan

7 Februarie 2012
1680 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure cu pancetta rozmarin si parmezan
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati cubulete
40 parmezan
30 g unt
140 g pancetta tocata marunt
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita rozmarin
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Dupa ce se incinge la 180 de grade cuptorul se pune la fiert cartofii in apa cu sare. Dupa vreo 10 minute de cand au inceput sa fiarba se scot din apa si se lasa la scurs. Intre timp, topim untul si uleiul intr-o tigaie si calim pancetta si ceapa vreo 5 minute, amestecand constant. Adauga ustoiul si mai lasam cateva secunde. Intr-un blender punem mixul de ceapa cu pancetta, cartofii, parmezanul si verdeata procesam pana obtinem un piure fin. Asezam piureul obtinut intr-un vas de iena uns cu unt. Acoperim cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi parmezan unt pancetta ceapa rozmarin usturoi patrunjel tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026166 (s)