News Flash:

Piure cu menta si mazare

30 Mai 2012
2658 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure cu menta si mazare
Ingrediente:

800 g cartofi taiati cubulete
2 linguri menta tocata
150 g mazare congelata
50 g unt
80 ml lapte cald

Mod de preparare:

Mai intai fierbem cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare timp de 15 minute, dupa care adaugam si mazarea la fiert inca 5 minute. Scurgem apa si cu o furculita facem piureul. Adaugam lapte, unt si menta. Asezonam cu sare si amestecam cu o lingura de lemn. Se poate servi cu unt extra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi menta mazare unt lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
6131 viz    0 com
2266 viz    0 com
2869 viz    0 com
5320 viz    0 com
1478 viz    0 com
4008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013131 (s)