News Flash:

Piure cu menta si mazare

30 Mai 2012
2729 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure cu menta si mazare
Ingrediente:

800 g cartofi taiati cubulete
2 linguri menta tocata
150 g mazare congelata
50 g unt
80 ml lapte cald

Mod de preparare:

Mai intai fierbem cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare timp de 15 minute, dupa care adaugam si mazarea la fiert inca 5 minute. Scurgem apa si cu o furculita facem piureul. Adaugam lapte, unt si menta. Asezonam cu sare si amestecam cu o lingura de lemn. Se poate servi cu unt extra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi menta mazare unt lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1466 viz    0 com
6205 viz    0 com
2333 viz    0 com
3032 viz    0 com
5439 viz    0 com
1511 viz    0 com
4071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020106 (s)