News Flash:

Piure cu ficatei de pui

8 Octombrie 2013
1518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 g ficatei de pui
100 ml lapte
100 g unt
sare
marar

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie in jumatati si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se strecoara apa, se adauga 50 g unt, laptele, sare dupa gust si se paseaza, obtinand astfel piureul de cartofi.
Ficateii de pui se spala si se pun la foc mic intr-o cratita. Se adauga o cana cu apa, 50 g unt si sare dupa gust. Se acopera cu un capac si dupa 15 minute se opreste focul. Se adauga mararul tocat marunt si se servesc cu piureul de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1840 viz    0 com
1075 viz    0 com
1603 viz    0 com
1418 viz    0 com
1397 viz    0 com
1518 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018831 (s)