News Flash:

Piure cu ficatei de pui

8 Octombrie 2013
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 g ficatei de pui
100 ml lapte
100 g unt
sare
marar

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie in jumatati si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se strecoara apa, se adauga 50 g unt, laptele, sare dupa gust si se paseaza, obtinand astfel piureul de cartofi.
Ficateii de pui se spala si se pun la foc mic intr-o cratita. Se adauga o cana cu apa, 50 g unt si sare dupa gust. Se acopera cu un capac si dupa 15 minute se opreste focul. Se adauga mararul tocat marunt si se servesc cu piureul de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1806 viz    0 com
1050 viz    0 com
1555 viz    0 com
1387 viz    0 com
1361 viz    0 com
1487 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012958 (s)