News Flash:

Piure cu dovlecei si bacon

30 Octombrie 2012
1705 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 felii de bacon
800 g cartofi
125 ml smantana
500 g dovlecei
120 g ceapa
1 lingura patrunjel
1 lingura ulei de masline
4 oua
sare

Mod de preparare:


Prima data se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se curata si se dau pe razatoare dovleceii. Se calesc putin in ulei incins, cu ceapa, dupa care se pune smantana. Cand incepe mancarea sa fiarba se potriveste de piper. Cartofii se piseaza si se adauga treptat in amestecul cu dovlecei si ceapa. La final se amesteca bine si se pune patrunjelul. Se poate servi cu bacon rumenit si ou prajit.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare bacon cartofi smantana dovlecei ceapa patrunjel oua sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024653 (s)