News Flash:

Piure cu ciuperci si sparanghel

30 Iulie 2013
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie praf de cartofi pentru piure
500 g sparanghel
350 g ciuperci taiate felii
ulei de masline
supa de legume

Mod de preparare:

Fierbem sparanghelul in apa cu sare si apoi il scurgem. Calim ciupercile intr-o tigaie cu putin ulei incins. Reducem focul la minim, acoperim tigaia cu un capac si le lasam la calit timp de 25 de minute. Preparam piureul de cartofi. Pe farfurioare punem piureul, sparanghelul si ciupercutele calite si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2838 viz    0 com
5169 viz    0 com
2830 viz    0 com
7643 viz    0 com
2497 viz    0 com
1822 viz    0 com
3513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012821 (s)