News Flash:

Piure cu carne si sos

23 Ianuarie 2014
8437 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
cartofi
1 ceapa
usturoi
bulion
piper
marar
unt
chili
sare
ulei

Mod de preparare:


Intr-o cratita se pun cartofii la fiert pentru piure cu putina sare si unt.
Intre timp se prepara sosul din piept de pui in felul urmator: Pieptul de pui se spala bine si se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei, peste ceapa se adauga pieptul cubulete, sarea, piperul, chili si se amesteca pana se rumenesc putin apoi se adauga apa cat sa acopere compozitia si se lasa la fiert.

Dupa ce pieptul a fiert se adauga bulionul si se mai lasa un clocot. Daca este prea subtire se poate adauga putina faina. Cand se opreste focul se adauga usturoiul pisat si mararul. Sosul trebuie sa fie picant.

Piureul se aseaza in farfurie se face loc in mijlocul farfuriei si se adauga sosul.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure pufos retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017256 (s)