News Flash:

Piure cu carne si salata

20 Martie 2013
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 cartofi micuti
1 copan, 2 aripioare, 1 ficat pui de curte
6 catei usturoi
50 g unt
cca 100-150 ml lapte dulce
o lingura parmezan ras
sare

Mod de preparare:


Carnea de pui am inabusit-o o ora. Pe la jumatatea timpul am pus cateii de usturoi, lasandu-i pana s-au inmuiat, apoi i-am indepartat. Cartofii mici (cat oul de gaina) i-am spalat si i-am pus in folie. I-am dat la cuptor ptr cca 1 ora.
Cand au fost gata, i-am curatat rapid, i-am pus intr-un vas de ceramica. Am adaugat untul si sarea si am pasat cartofii. Am adaugat lapte, putin cate putin, amestecand bine. Daca mai este nevoie completati pana veti obtine o compozitie pufoasa. La final am pus parmezan ras. Vasul l-am tinut la cald pana la servire.
Am facut o salata din 3 rosii, 1 castravete, 1 ceapa mica rosie, 1 ardei capia mic, 1 ardei gras verde mic, ½ ardei gras rosu, sare, otet balsamic si ulei de masline.
Am servit piureul cu carnita de pui, salata asortata si vin.

Piure cu carne si salata recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi micuti copan aripioare catei usturoi unt lapte dulce sare rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019700 (s)