News Flash:

Piure cu branza de capra si chives

18 Noiembrie 2013
1964 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 lingurita piper
170g branza de capra
1 lingurita sare
2 linguri unt
1.2 kg cartofi de copt curatati si taiat cubulete
240ml lapte
3 linguri chives tocate

Mod de preparare:

Pune cartofii la fiert cu apa cat sa ii acopere si 1/2 lingurita sare. Lasa-i sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand se inmoaie, apoi scurge apa. Pune inapoi oala pe foc mic, adauga restul de sare si untul. Zdrobeste cartofii pana cand ajung la consistenta si textura dorita, apoi adauga branza de capra faramitata si piper.

Amesteca bine pana cand branza se topeste. Pune laptele si gateste totul pe foc mic panca cand amestecul se infierbanta, avnad grija sa amesteci. Ia de pe foc si amesteca in piure si chives tocate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)