News Flash:

Piure cu bacon si branza Cheddar

23 Ianuarie 2014
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1kg cartofi de copt/fiert curatati si taiati cubulete
1/2 lingurita sare
60g smantana
1/2 lingurita piper
60g cheddar ras
120ml lapte
1 ceapa verde tocata
2 felii bacon prajit si taiat bucati mici

Mod de preparare:

Pune cartofii la fiert in apa cu putina sare, timp de 15 minute, pana cand se inmoaie. Scurge apa si pune inapoi cartofii in oala. Adaug laptele si zdrobeste cartofii. Pune inapoi pe foc timp de 2 minute pana cand amestecul se incalzeste din nou, avand grija sa amesteci.

Adauga cheddarul ras si amesteca pana cand acesta se topeste. Pune apoi smantana, piperul si sarea. Serveste cu ceapa verde tocata si bucatele de bacon.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013797 (s)