News Flash:

Piure cartofi cu smantana

21 Aprilie 2015
9686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
cca 75 gr smantana + 2-3 linguri, pentru servit
cca 230 gr branza cheddar, data pe razatoare
2 linguri parmezan ras
2 linguri arpagic proaspat taiat
 piper negru
 sare
 cca 700 gr piure de cartofi
 
 Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Greseaza o tava de briose. Mixeaza ouale cu smantana, apoi adauga parmezanul si branza si pune si arpagicul. Potriveste piureul de piper si sare, dupa care amesteca-l cu restul ingredientelor. Dupa ce obtii o compozitie omogena, umple forma de briose cu piureul si baga in cuptor pentru 25-35 de minute. Scoate apoi din cuptor si lasa sa se raceasca in jur de 5 minute. Serveste cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure cartofi piure smantana reteta piure culinar retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4457 viz    1 com
3388 viz    0 com
4546 viz    0 com
2265 viz    0 com
1373 viz    0 com
1395 viz    1 com
1947 viz    1 com
2366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018736 (s)