News Flash:

Piscoturi cu esenta de rom

19 Iulie 2013
1465 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua mari
100 g zahar
60 gr faina
esenta de rom

Mod de preparare:


Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si esenta de rom si se bat pana cand se topeste zaharul si se intareste spuma. Se adauga galbenusurile, se bat de 4-5 ori, se pune faina si se amesteca usor, doar prin rasturnare. O parte din compozitie se pune intr-o punga de plastic, la care se taie un colt, cat sa intre degetul mic. Prin apasare usoara se formeaza direct in tava panglici de 10 cm lungime si 1/2 cm grosime, lasand o distanta de 2 cm intre ele. Cand se termina compozitia din punga, se umple iar si se fac planglici, pana se termina. Piscoturile se coc la foc mic sau mijlociu, 10-12 minute. Nu se deschide cuptorul timp de 8 minute. Dupa ce s-au copt, tava se trage usor spre usa cuptorului (nu se scoate din cuptor) si se se introduce repede lama unui cutit sub fiecare piscot, ca sa se desprinda de tava. Altfel, daca se racesc, devin crocante si se rup.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua mari faina foc mic piscot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1587 viz    0 com
1375 viz    0 com
1294 viz    0 com
2592 viz    0 com
1293 viz    0 com
1075 viz    0 com
1840 viz    0 com
1981 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1995 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032886 (s)