News Flash:

Pipote de pui cu mamaliguta la cuptor

18 Septembrie 2013
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 caserola ficat de porc
1 caserola pipote si ranza de pui
1 legatura ceapa verde
marar
patrunjel
1 morcov
sare
piper
mamaliguta
cascaval
2 oua

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul, pipotele, ranza si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le scurgem de apa si le taiem marunt.
Intr-o tigaie calim putin ceapa si morcovul taiat cubulete, adaugam ficatul si pipotele, mararul si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Intr-o tava termorezistenta o ungem cu ulei, adaugam un strat de mamaliguta, umplutura si deasupra mamaliguta.
Am adaugat felii de cascaval si felii de ou fiert inainte. Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pipote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013094 (s)