News Flash:

Pilaf de post cu legume - FOTO

11 Ianuarie 2012
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pahar plin cu orez
cateva ciuperci proaspete sau o conserva de ciuperci
o bucatica generoasa de margarina
un pahar cu vin alb
3 pahare pline cu apa
2-3 catei usturoi
2 cepe mici
1 morcov mare
nucsoara
1/4 lamaie
sare

Mod de preparare:


Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in margarina intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciupercile taiate si ele (daca sunt din conserva, nu uitati sa le scurgeti bine de saramura). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul, se completeaza cu supa sau apa, se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 30 minute, cum am precizat si mai sus, puteti continua gatirea in cuptorul incins.
La final stoarceti sucul lamaii peste orez si amestecati bine. Daca nu tineti post, puteti servi alaturi de friptura.
Pilaf de post cu legume pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pilaf_de_post_cu_legume1
orez ciuperci margarina vin alb apa usturoi cepe morcov nucsoara lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1914 viz    0 com
2252 viz    0 com
2467 viz    0 com
2547 viz    0 com
1973 viz    0 com
1599 viz    0 com
1957 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019323 (s)