News Flash:

Pilaf de post cu dovlecei

26 Februarie 2013
3436 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de post cu dovlecei
Ingrediente:

300 g orez
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura chimion
2 dovlecei
2 lingurite boia de ardei dulce
500 ml apa
2 linguri patrunjel tocat
1 cub de gaina
2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem ceapa si usturoiul la calit si amestecam timp de 2 minute. Adaugam dovleceii, chimionul si boia si amestecam timp de un minut. Adaugam apoi orezul si mai amestecam timp de un minut. Turnam apa si adaugam cubul de gaina. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba timp de 15 minute. Incorporam apoi patrunjelul si sucul de lamaie si amestecam. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa tocata usturoi zdrobit chimion dovlecei apa patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2089 viz    0 com
1709 viz    0 com
1691 viz    0 com
6886 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022136 (s)