News Flash:

Pilaf de post

28 Ianuarie 2012
1705 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de post
Ingrediente:

un pahar plin cu orez
cateva ciuperci proaspete sau o conserva de ciuperci
un pahar cu vin alb
3 pahare pline cu apa
2 cepe mici
2-3 catei usturoi
1 morcov mare
sare
nucsoara
o bucatica generoasa de margarina
1/4 lamaie

Mod de preparare:

Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in margarina intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciupercile taiate si ele (daca sunt din conserva, nu uitati sa le scurgeti bine de saramura). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul,se completeaza cu supa sau apa, se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 30 min,cum am precizat si mai sus, puteti continua gatirea in cuptorul incins. La final stoarceti sucul lamaii peste orez si amestecati bine si serviti ca atare.
Pilaf de post pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ciuperci vin alb apa cepe usturoi morcov sare nucsoara margarina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3792 viz    0 com
2009 viz    0 com
2315 viz    0 com
3093 viz    0 com
3029 viz    0 com
5265 viz    1 com
2003 viz    0 com
1399 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014793 (s)