News Flash:

Pilaf de post

28 Ianuarie 2012
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de post
Ingrediente:

un pahar plin cu orez
cateva ciuperci proaspete sau o conserva de ciuperci
un pahar cu vin alb
3 pahare pline cu apa
2 cepe mici
2-3 catei usturoi
1 morcov mare
sare
nucsoara
o bucatica generoasa de margarina
1/4 lamaie

Mod de preparare:

Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in margarina intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciupercile taiate si ele (daca sunt din conserva, nu uitati sa le scurgeti bine de saramura). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul,se completeaza cu supa sau apa, se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 30 min,cum am precizat si mai sus, puteti continua gatirea in cuptorul incins. La final stoarceti sucul lamaii peste orez si amestecati bine si serviti ca atare.
Pilaf de post pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ciuperci vin alb apa cepe usturoi morcov sare nucsoara margarina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3690 viz    0 com
1962 viz    0 com
2270 viz    0 com
3017 viz    0 com
2892 viz    0 com
5188 viz    1 com
1878 viz    0 com
1342 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013916 (s)