News Flash:

Pilaf de post

2 Decembrie 2011
2293 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de post
Ingrediente: 255 g orez 200 g ardei copti taiati fasii coriandru 1 lingura ulei vegetal Mod de preparare: Orezul se pune la fiert potrivit conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se scurge de apa si se pune iarasi in oala. Se adauga uleiul, ardeii si coriandrul si se amesteca bine. Se serveste imediat. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene delikat sos iute coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1092 viz    0 com
1389 viz    0 com
1785 viz    0 com
4750 viz    0 com
1296 viz    0 com
2700 viz    0 com
1221 viz    0 com
1517 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027045 (s)