News Flash:

Pilaf de post

2 Decembrie 2011
2248 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de post
Ingrediente: 255 g orez 200 g ardei copti taiati fasii coriandru 1 lingura ulei vegetal Mod de preparare: Orezul se pune la fiert potrivit conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se scurge de apa si se pune iarasi in oala. Se adauga uleiul, ardeii si coriandrul si se amesteca bine. Se serveste imediat. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene delikat sos iute coltunasi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1060 viz    0 com
1356 viz    0 com
1724 viz    0 com
4666 viz    0 com
1186 viz    0 com
2594 viz    0 com
1169 viz    0 com
1478 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019438 (s)