News Flash:

Pilaf de orez cu nuca

19 Aprilie 2011
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de orez cu nuca
Ingrediente: 1 si 1/2 cana orez basmati, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1/4 telina, 2 radacini patrunjel, 1 ardei gras rosu, 2 rosii, 1/2 cana fasole verde, 1/2 cana miez de nuca, ulei, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde. Mod de preparare: Se pune la calit in ulei, ceapa tocata marunt. Apoi se adauga legumele taiate cubulete mici. Dupa 3-4 minute de calit legumele, se adauga orezul, 3 cani de apa, miezul de nuca tocat marunt, sare si piper. Vasul cu orez se da cuptor si se tine aproximativ 15-20 de minute, pana ce orezul s-a umflat. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole alba delikat vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1865 viz    0 com
1383 viz    0 com
1786 viz    0 com
1151 viz    0 com
1219 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020129 (s)