News Flash:

Pilaf de orez cu carne de curcan

17 Ianuarie 2012
4116 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de orez cu carne de curcan
Ingrediente:

2 aripi de curcan
ficat
pipota
1 cana orez
sare

Mod de preparare:

Punem carnea sa fiarba in aproximativ 2 litri de apa. Adaugam si putina sare si lasam sa fiarba la foc mic cu capac. Cand este fiarta carnea o scoatem si o punem intr-un vas termorezistent. Orezul il prajim 1 minut in putin ulei, apoi il punem peste carne (ficatul si pipota le-am taiat bucati mai mici). Adaugam 3 cani de supa in care a fiert carnea. Daca nu este suficienta completati cu apa. Bagam vasul la cuptor, la foc mic. Lasam 15 minute timp in care mai amestecam usor. Servim cu salata sau cu muraturi.
Pilaful cu orez si carne de curcan a fost pregatit de Amalia.

Citeste si Salata de varza cu rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Pilaf_de_orez_cu_carne_de_curcan2
ficat pipota orez sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011528 (s)