News Flash:

Pilaf de dovlecei

20 Iulie 2011
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf de dovlecei
Ingrediente: 3 dovlecei 1 cana de orez ½ ceapa 1 legatura de marar ulei sare bulion sau sos de rosii Mod de preparare: Dovleceii se curata si se taie in cubulete. Se calesc in tigaia incinsa, odata cu ceapa tocata, pana cand devin stravezii. Se adauga doua cani de apa si cana de orez si se lasa la foc pana cand se fierbe orezul. Cand este aproape gata, sa adauga bulionul sau sosul de rosii (preparat din cateva rosii fierte curatate si fierte) si mararul tocat. Se sareaza dupa gust. Pilaful de dovlecei se poate servi cald sau rece, ca fel principal sau ca garnitura. sursa articol: http://www.flu.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene delikat marar cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1703 viz    0 com
1161 viz    0 com
2024 viz    0 com
5104 viz    0 com
4732 viz    0 com
1238 viz    0 com
1072 viz    0 com
1328 viz    0 com
3300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012931 (s)