News Flash:

Pilaf cu ton si sofran

30 Iulie 2012
3418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g orez
425 g ton din conserva
1 lingura ulei vegetal
1 ceapa tocata
60 g pastai de mazare
2 catei de usturoi pisati
1 ardei rosu tocat marunt
750 ml supa de legume
1 lingurita sofran
1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare:

Mai intai se caleste ceapa vreo 2 minute, apoi se adauga sofranul, iar dupa un minut se pun orezul si ardeiul. Se lasa 5 minute, apoi se pun sucul de lamaie si supa. Se acopera oala cu un capac si se da focul la minim. Cand orezul aproape a absorbit toata supa se pune pastaile si tonul si se amesteca vreo 3-5 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ulei vegetal ceapa usturoi ardei rosu sofran oala capac supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1283 viz    0 com
4014 viz    0 com
6929 viz    0 com
5224 viz    0 com
1875 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013042 (s)