News Flash:

Pilaf cu rosii uscate

11 Iulie 2016
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr orez pentru risotto
cateva linguri de ulei de masline extravirgin
sare
piper
plante aromatice (cele preferate de voi)

Mod de preparare:

1. Spala orezul in mai multe ape.
2. Pune circa 800 ml - 1 litru de apa intr-o oala, la foc potrivit.
3. Cand incepe sa fiarba, pune orezul si amesteca.
4. Cand orezul e semi-fiert, adauga uleiul. Bine ar fi sa iei ulei de masline cu aroma de rozmarin.
5. Pune capacul pe oala si mai lasa cateva minute la fiert. Acum ai putea pune si niste rosii uscate, tocate mai marunt.
6. Potriveste de sare, piper si plante aromatice. Ia de pe foc si serveste cu friptura si cateva frunze de patrunjel.
Daca doresti, poti fierbe orezul in supa de pui.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

risotto pilaf reteta orez orez fiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4452 viz    0 com
4072 viz    1 com
4592 viz    0 com
12654 viz    0 com
1774 viz    0 com
1443 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019623 (s)