News Flash:

Pilaf cu rosii cherry si spanac

25 Mai 2011
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu rosii cherry si spanac
Ingrediente: Pentru pilaf: orez spanac câteva rosii cherry ulei de masline Delikat Pentru friptura de pui: pulpe de pui o cana de vin rozmarin tarhon Delikat Mod de preparare: Se spala orezul si se pune la calit în putin ulei. Apoi se pune apa si se da la fiert la foc foarte mic. Dupa vreo 15 minute adaugati spanacul tocat, rosiile cherry si Delikatul. Se lasa la fiert la foc foarte mic înca vreo 20 minute. În timpul asta încropiti o mica friptura de pui. Puneti într-un vas yenna pulpele de pui, peste care turnati o cana de vin, câtiva stropi de ulei de masline, rozmarin, tarhon si Delikat. Dati totul la cuptor cam 20 de minute. Sursa articol si foto: alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vn rosu coriandru pui mexican oase afumate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1034 viz    0 com
1206 viz    0 com
4885 viz    0 com
1027 viz    0 com
5331 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019521 (s)