News Flash:

Pilaf cu rosii cherry si spanac

25 Mai 2011
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu rosii cherry si spanac
Ingrediente: Pentru pilaf: orez spanac câteva rosii cherry ulei de masline Delikat Pentru friptura de pui: pulpe de pui o cana de vin rozmarin tarhon Delikat Mod de preparare: Se spala orezul si se pune la calit în putin ulei. Apoi se pune apa si se da la fiert la foc foarte mic. Dupa vreo 15 minute adaugati spanacul tocat, rosiile cherry si Delikatul. Se lasa la fiert la foc foarte mic înca vreo 20 minute. În timpul asta încropiti o mica friptura de pui. Puneti într-un vas yenna pulpele de pui, peste care turnati o cana de vin, câtiva stropi de ulei de masline, rozmarin, tarhon si Delikat. Dati totul la cuptor cam 20 de minute. Sursa articol si foto: alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vn rosu coriandru pui mexican oase afumate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
1257 viz    0 com
5001 viz    0 com
1078 viz    0 com
5406 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019218 (s)