News Flash:

Pilaf cu pulpe de pui si marar

22 August 2013
6364 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 ardei gras
o ceapa
1 morcov
1 cana orez
1 legatura marar
3 cani apa
2 linguri de ulei
sare
cimbru

Mod de preparare:

Se taie pulpele pe jumatate si se pun intr-un vas pe foc cu putina apa si cele doua linguri de ulei. Se adauga ceapa, ardeiul si morcovul tocate marunt. Se calesc timp de zece minute si se adauga sare si putin cimbru. Se completeaza cu 3 cani de apa si, cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. Se lasa pe foc pana incepe din nou sa fiarba, dupa care se introduce la cuptor. Cand apa a scazut si orezul a fiert, se adauga mararul tocat marunt, se mai introduce la cuptor pentru 10 minute, dupa care poate fi servit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras morcov orez legatura marar ulei cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013943 (s)