News Flash:

Pilaf cu pastarnac si condimente

24 Ianuarie 2013
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr orez
1 cub concentrat de supa
140 gr linte rosie
200 gr pastarnac ras
20 gr seminte de chimion
800 gr pastarnac taiat in sferturi
coaja rasa de la 2 portocale
20 ml miere
3 cepe tocate
10 gr turmeric
iaurt
10 gr coriandru macinat
100 gr stafide
25 gr unt
40 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Lasa orezul la inmuiat timp de ora. Intr-o cratita cu apa clocotita dizolva cubul de supa si adauga orezul si lintea. Lasa la fiert timp de 5 minute dupa care scurgi bine.
Intr-o tava amesteca feliile de pastarnac cu 2 linguri de ulei de masline, coaja de lamaie, semintele de chimion, miere, sare si piper si da la cuptor pentru 30 de minute. Intre timp, incinge o lingura de ulei intr-o cratita si caleste ceapa. Adauga toate condimentele, pastarnacul ras si stafidele. Adauga orezul si lintea peste aceste ingrediente, impreuna cu untul si restul de ulei de masline. Lasa pe foc timp de 30 de minute.
Pilaful cu pastarnac se serveste cu zeama de lamaie si patrunjel tocat pe deasupra.


sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez linte rosie pastarnac ras pastarnac miere cepe tocate turmeric unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1474 viz    0 com
1466 viz    0 com
1155 viz    0 com
1354 viz    0 com
2564 viz    0 com
1762 viz    0 com
1948 viz    0 com
1683 viz    0 com
2989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014468 (s)