News Flash:

Pilaf cu pasta de bulion

5 Mai 2011
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu pasta de bulion
Ingrediente: 1 pahar jumate cu orez 5 pahare cu apa 1 ceapa mare un morcov 2 linguri pasta de bulion patrunjel proaspat sare, piper Mod de preparare: Pilaful cu orez va fi intotdeuna o mancare simpla si gustoasa. Pregatim legumele. Taiem marunt o ceapa cat mai mare si prin razatoare dam morcovul. Incalzim 4-5 linguri de ulei intr-un wok si punem la calit legumele. Dupa ce s-au calit, luand fiecare cate putin din culoarea celeilalte se adauga ciupercile, 2 linguri cu pasta de bulion, o lingurita de sare, piper. Amestecam. Spalam orezul bine (1 pahar si jumate cu orez) in mai multe jeturi de apa. Il scurgem de apa si il punem in wok peste legumele calite. Mai turnam 5 pahare de apa. Se pune un capac deasupra si se amesteca rar pana se absoarbe toata apa. Asezonam cu patrunjel proaspat, tocat marunt si e deja bun de pus pe parfurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole alba bulion delikat patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1326 viz    0 com
3342 viz    0 com
2717 viz    0 com
1166 viz    0 com
1026 viz    0 com
1664 viz    0 com
3967 viz    0 com
1656 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013969 (s)