News Flash:

Pilaf cu naut, morcov si scortisoara

31 August 2012
2419 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

330 g orez
2 linguri si jumatate ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
20 g unt
2 morcovi taiati feliute
1 baton de scortisoara
400 g naut la conserva
1 lingurita scortisoara amestecata cu nucsoara
560 ml apa
2 linguri marar tocat

Mod de preparare:

Se incinge uleiul cu untul intr-o oala si punem ceapa la calit timp de 3 minute. Adaugam morcovii, scortisoara si scortisoara cu nucsoara. Amestecam timp de 2 minute, dupa care adaugam orezul si apa si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot, reducem focul la minim, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba timp de 15 minute, pana cand se absoarbe toata apa. Incorporam apoi nautul, indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea acoperit timp de 15 minute. Adaugam sare dupa gust si incorporam mararul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa tocata unt morcovi scortisoara nucsoara apa marar capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

29439 viz    0 com
3858 viz    0 com
3496 viz    0 com
2876 viz    0 com
2160 viz    0 com
2181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0983 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014567 (s)