News Flash:

Pilaf cu limba de vitel

21 Septembrie 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu limba de vitel
Ingrediente: 1 limba mica de vitel 50 g parmezan 150 g orez 1 ceapa 1 pastarnac 1 morcov 100 g unt 1 lingura faina sare Mod de preparare: Limba curatata foarte bine si tinuta in apa rece cel putin 2 ore se pune la fiert impreuna cu ceapa si pastarnacul circa 2 ore pana se inmoaie. Se curata de pielite si se taie cubulete. In untul topit se rumeneste faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se adauga si orezul, se mai completeaza cu zeama cat este necesar si se lasa sa fiarba pana cand este gata. Cand orezul e fiert, se adauga un cubulet de unt si parmezanul si se amesteca. Se pun cubuletele de limba si se serveste. Sursa articol: http://www.cepapam.ro Sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bostan bucataria internationala sarmale delikat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8504 viz    0 com
1102 viz    0 com
1162 viz    0 com
2539 viz    0 com
1859 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012477 (s)