News Flash:

Pilaf cu legume

12 Iunie 2013
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o cana orez bob lung
1 morcovi
1 ceapa rosie
1 pastarnac
1 ardei capia
50 g mazare congelata
100 g fasole verde congelata
sare
delikat
patrunjel verde

Mod de preparare:

Se curata toate legumele, se toaca cubulete. Ceapa se caleste in putin ulei, pana devine aurie. Se adauga morcovii, pastarnacul si ardeiul. Cand si acestea sunt un pic calite, se adauga orezul, spalat si scurs bine. Se caleste 2 min. Se adauga si restul legumelor congelate, delicatul. Se adauga 1 cana de apa calduta sau supa. Se amesteca din cand in cand, completandu-se cand e cazul cu apa calda. Cand orezul este aproape gata, se potriveste de sare. La final se adauga patrunjelul verde, amestecandu-se bine. Se poate da la cuptor cateva minute.

La aceasta reteta se poate adauga si bucati din piept de pui fierte sau ciuperci fierte. Se poate servi alaturi de pui condimentat si preparat pe gratarul coptorului.

Pilaf cu legume recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie pastarnac ardei capia mazare congelata delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013848 (s)