News Flash:

Pilaf cu creveti si condimente

18 Iunie 2014
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
450 g creveti
1/2 ceasca vin alb sec
1 1/2 linguri ulei de masline
400 g rosii in bulion condimentate cu chili
1 1/2 cesti de ardei gras verde tocat
o ceasca de ceapa tocata
o lingura de usturoi maruntit
2 lingurite mix de ierburi aromatice
250 ml supa de legume
2 linguri cimbru
1 1/2 ceasca orez alb prefiert

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga ardeiul si ceapa la calit, timp de 2 minute, apoi condimenteaza-le cu usturoi si ierburi aromatice. Dupa inca un minut, adauga crevetii, vinul si supa de legume. Cand ingredientele ajung la punctul de fierbere, adauga orezul, acopera tigaia si inchide focul. Lasa orezul sa absoarba lichidele cam 5 minute. Pune iarasi tigaia pe foc, adauga cimbrul si rosiile si lasa-le sa se caleasca inca 3 minute. Serveste pilaful cu cimbru sau patrunjel proaspat tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete creveti pilaf creveti retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 26 queries | Mysql time :0.014794 (s)