News Flash:

Pilaf cu conopida si piept de pui

30 Octombrie 2012
4667 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g cubulete din piept de pui
2 linguri ulei de orez
1 ceapa tocata
250 g orez
1 lingurita sofran
350 g conopida
580 ml supa de pui
180 g mazare congelata
1 lingura coriandru tocat

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mare si punem puiul la rumenit timp de 3 minute. Scoatem carnita pe un platou. Reducem apoi focul la mediu si punem ceapa la calit. Adaugam orezul si sofranul si amestecam timp de 30 de secunde. Adaugam supa, conopida si puiul si marim intensitatea focului. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba timp de 10 minute. Incorporam mazarea si mai lasam sa fiarba timp de cateva minute pana cand se absoarbe toata supa. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa mai stea acoperit timp de 5 minute. Presaram coriandru pe deasupra si servim cu iaurt natur.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare ceapa orez sofran conopida mazare congelata coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013269 (s)