News Flash:

Pilaf cu ciuperci si piept de pui

19 Iulie 2013
1769 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr piept de pui dezosat
400 gr ciuperci
150 gr orez
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 ardei capia verde
1/2 legatura patrunjel
2 lingurite cu sare

Mod de preparare:

Punem pieptul de pui la fiert intr-o oala cu apa si sare; pregatim legumele: taiem ceapa marunt, pe morcovi ii dam prin razatoarea mare, iar ardeii (rosu si verde) ii taiem cubulete. Intr-o oala (capacitate: 2l) punem doua linguri cu ulei. Asezam oala pe aragaz (foc mediu) si adaugam ceapa; lasam cateva minute la calit amestecand continuu, apoi adaugam morcovii si ardeii. Lasam legumele cateva minute la calit apoi adaugam orezul (150 gr de orez = 1 cana de 250 ml); mai lasam 1 minut orezul la calit si apoi adaugam 1 l de apa, sare si lasam sa fiarba. In momentul in care orezul este aproape fiert punem ciupercile si verificam de sare.
Intre timp pregatim pieptul de pui. Cand pieptul de pui este fiert il luam de pe foc si il taiem cubulete, apoi il punem la prajit pentru doar 5 minute.
La final adaugam puiul si patrunjelul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi sare foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1986 viz    0 com
2169 viz    0 com
1756 viz    0 com
1413 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019222 (s)