News Flash:

Pilaf cu ciocanele de pui

23 Mai 2012
22377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciocanele de pui cu pilaf
Ingrediente:

6 ciocanele de pui
¾ cana orez bob lung
condiment pentru carne pui
boia de ardei iute
oregano
1 lingura delikat
1 morcov mic
½ ardei rosu
4 catei usturoi
10 cm tija praz
50 g fasole verde congelata
1 ceapa mica rosie
50 g mazare congelata
50 g ciuperci congelate
½ lingurita curry

Mod de preparare:

Ciocanele de pui le-am condimentat, amestecand bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.Dupa 2 ore am pus ciocanele intr-un vas de yena si am dat la cuptor pentru 1 ora. Am pregatit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar cand acestea s-au inmuiat putin am adaugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adaugat putina apa calda si am lasat sa se fiarba. Cand orezul a fost aproape gata, am pus ½ lingurita curry. Am pus orezul intr-un vas de yena si am dat la cuptor pt. 15 minute. Se poate servi cu legume, impreuna cu o salata combinata de vara  (salata verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapa rosie).
Ciocanele de pui cu pilaf pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oregano delikat morcov ardei rosu usturoi tija praz fasole verde ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3136 viz    0 com
5888 viz    0 com
3115 viz    0 com
3436 viz    0 com
3700 viz    0 com
5573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019333 (s)