News Flash:

Pilaf cu carne si naut

18 Aprilie 2012
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf cu naut
Ingrediente:

400 g naut (din conserva)
300 g orez
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
1 praf de ghimbir
1 catel de usturoi tocat
625 ml supa de pui
250 g piept de curcan fiert si maruntit
2 linguri stafide aurii
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare la foc mediu si punem ceapa la calit. Adaugam apoi usturoiul si ghimbirul si mai lasam sa se caleasca timp de 30 de secunde. Adaugam orezul si amestecam. Turnam suoa si acoperim oala cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute (sau pana cand se absoarbe lichidul), dupa care indepartam capacul si incorporam carnea de curcan, stafidele si nautul. Lasam sa fiarba timp de 2 minute. Incorporam sucul de lamaie si amestecam. Se serveste cu paine calda si putin iaurt natur.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

naut orez ceapa ghimbir usturoi stafide aurii oala paine iaurt natur
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019841 (s)