News Flash:

Pilaf cu carne de pasare

3 Februarie 2014
2339 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250-300 gr orez
50-75 gr ardei gras congelat, taiat cubulete
50-75 gr rosii congelate, taiate cubulete
100 gr amestec de legume taiate in robotul de bucatarie (morcov, ceapa, radacina telina)
1 kg carne de pasare de curte, fiarta
900 gr-1 l supa de carne
sare
piper
patrunjel
3-4 linguri ulei pentru calit legumele

Mod de preparare:


Intr-o cratita se pune uleiul sa sfaraie pe aragaz, peste care se adauga legumele si se lasa sa se caleasca usor. Orezul spalat si scurs se infrateste in cratita cu legumele noastre pana devine translucid. Se adauga supa de carne, sarea si piperul dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana fierbe orezul.
Intr-o tigaie se prajeste carnita pana capata o culoare aurie. Bucataria mea este plina de aroma imbietoare si familia incepe sa se apropie de masa.
Dupa ce orezul s-a fiert se mai adauga un pic de patrunjel pentru ca aroma sa fie mai patrunzatoare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pilaf retete culinare retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011052 (s)