News Flash:

Pilaf cu carne de gaina

9 August 2012
5666 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de orez (150 g)
carne de gaina
1 morcov
1 ceapa
1 ardei gras
piper
sare
patrunjel verde tocat


Mod de preparare:

Se spala carnea de gaina, se pune la fiert cu legumele spalate si cu putina sare. Din cand in cand se spumeaza. Apoi se pune orezul cu 3-4 cani din supa intr-o cratita, se adauga putin din zarzavat si se da la cuptor. Dupa aproximativ o ora, orezul este fiert. Se pune in farfurii, alaturi de carne, si se presara patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez morcov ceapa zarzavat cuptor carne patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2107 viz    0 com
1775 viz    0 com
1223 viz    0 com
2020 viz    0 com
2015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020583 (s)