News Flash:

Pilaf

18 Noiembrie 2011
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf
Ingrediente: 250 g orez cu bob lung 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 1 l supa de pui 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se toarna supa de pui intr-o oala si se fierbe la foc iute. Se incinge ulei intr-un vas la foc mediu. Se pune ceapa si morcovul la calit timp de 2 minute amestecand continuu. Se pune in tigaie si orezul si se amesteca aproximativ 2 minute. Se pune supa clocotita peste orez si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa 20 de minute pana se absoarbe tot lichidul. Se ia de pe foc si se umfla orezul cu o furculita. Se pune pilaful in farfurii si se poate servi cu un sos de rosii pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole placinte ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1270 viz    1 com
1398 viz    0 com
1859 viz    0 com
1165 viz    0 com
1969 viz    0 com
1480 viz    0 com
1110 viz    0 com
1181 viz    0 com
950 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018960 (s)