News Flash:

Pilaf

18 Noiembrie 2011
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf
Ingrediente: 250 g orez cu bob lung 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 1 l supa de pui 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se toarna supa de pui intr-o oala si se fierbe la foc iute. Se incinge ulei intr-un vas la foc mediu. Se pune ceapa si morcovul la calit timp de 2 minute amestecand continuu. Se pune in tigaie si orezul si se amesteca aproximativ 2 minute. Se pune supa clocotita peste orez si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa 20 de minute pana se absoarbe tot lichidul. Se ia de pe foc si se umfla orezul cu o furculita. Se pune pilaful in farfurii si se poate servi cu un sos de rosii pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole placinte ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    1 com
1358 viz    0 com
1809 viz    0 com
1133 viz    0 com
1910 viz    0 com
1423 viz    0 com
1076 viz    0 com
1162 viz    0 com
916 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016705 (s)