News Flash:

Pilaf

18 Noiembrie 2011
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pilaf
Ingrediente: 250 g orez cu bob lung 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 1 l supa de pui 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se toarna supa de pui intr-o oala si se fierbe la foc iute. Se incinge ulei intr-un vas la foc mediu. Se pune ceapa si morcovul la calit timp de 2 minute amestecand continuu. Se pune in tigaie si orezul si se amesteca aproximativ 2 minute. Se pune supa clocotita peste orez si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa 20 de minute pana se absoarbe tot lichidul. Se ia de pe foc si se umfla orezul cu o furculita. Se pune pilaful in farfurii si se poate servi cu un sos de rosii pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole placinte ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    1 com
1311 viz    0 com
1761 viz    0 com
1117 viz    0 com
1853 viz    0 com
1346 viz    0 com
1031 viz    0 com
1134 viz    0 com
875 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014068 (s)