News Flash:

Pilaf

18 Noiembrie 2011
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilaf
Ingrediente: 250 g orez cu bob lung 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 1 l supa de pui 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se toarna supa de pui intr-o oala si se fierbe la foc iute. Se incinge ulei intr-un vas la foc mediu. Se pune ceapa si morcovul la calit timp de 2 minute amestecand continuu. Se pune in tigaie si orezul si se amesteca aproximativ 2 minute. Se pune supa clocotita peste orez si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa 20 de minute pana se absoarbe tot lichidul. Se ia de pe foc si se umfla orezul cu o furculita. Se pune pilaful in farfurii si se poate servi cu un sos de rosii pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole placinte ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    1 com
1246 viz    0 com
1713 viz    0 com
1090 viz    0 com
1780 viz    0 com
1287 viz    0 com
985 viz    0 com
1107 viz    0 com
843 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019010 (s)