News Flash:

Piftie de porc

21 Decembrie 2011
12186 Vizualizari | 0 Comentarii
Piftie de porc
Ingrediente:

cap de porc
3 kg de oase (incheieturi mari de vaca, sparte)
limba
picioare de porc
sorici
urechi
cazaturi de carne
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingura cu sare

Mod de preparare:

Oasele de vaca se pun la fiert timp de 3-4 ore, dupa care se strecoara zeama. In aceasta se pune la fiert toata carnea de porc, cu ceapa, vreo cateva ore, pana cand se desprinde de oase. Dupa aceea se dezoseaza. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina zeama, iar apoi se pune peste carne, in fiecare castron.  La final se mai adauga zeama din oala si se da la rece, pentru a se inchega.

sursa reteta si fotografie: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oase limba sorici urechi ceapa usturoi sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3056 viz    0 com
1123 viz    0 com
1844 viz    0 com
1259 viz    0 com
1270 viz    0 com
1102 viz    0 com
1943 viz    0 com
1470 viz    0 com
2222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024370 (s)