News Flash:

Piftie de porc

21 Decembrie 2011
12246 Vizualizari | 0 Comentarii
Piftie de porc
Ingrediente:

cap de porc
3 kg de oase (incheieturi mari de vaca, sparte)
limba
picioare de porc
sorici
urechi
cazaturi de carne
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingura cu sare

Mod de preparare:

Oasele de vaca se pun la fiert timp de 3-4 ore, dupa care se strecoara zeama. In aceasta se pune la fiert toata carnea de porc, cu ceapa, vreo cateva ore, pana cand se desprinde de oase. Dupa aceea se dezoseaza. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina zeama, iar apoi se pune peste carne, in fiecare castron.  La final se mai adauga zeama din oala si se da la rece, pentru a se inchega.

sursa reteta si fotografie: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oase limba sorici urechi ceapa usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3173 viz    0 com
1184 viz    0 com
1883 viz    0 com
1296 viz    0 com
1312 viz    0 com
1185 viz    0 com
2018 viz    0 com
1536 viz    0 com
2263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017756 (s)