News Flash:

Piftele facute din mozarella

8 Martie 2012
1859 Vizualizari | 0 Comentarii
Piftele de mozarella
Ingrediente:

o mozzarella
2 oua
60 g parmezan
piper
ulei
sare

pesmet
   
Mod de preparare:

Taiem mozzarella cuburele mici, cat mai marunt posibil, adaugam parmezanul dat prin razatoare, punem un piculet de sare si piper macinat dupa gust, adaugam un ou, punem pesmet. Zbatem celalalt ou intr-un castronel, iar alaturi pregatim pesmetul.
Intr-o tava de aragaz, punem hartie de copt si ungem cu putin ulei, formam mingiute de circa 20 g, le dam prin ou batut si pesmet si le aliniem in tava. Le bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 25 de minute.
Piftele de mozarella pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella oua parmezan piperuleisare pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024506 (s)