News Flash:

Piftele din mozzarella

15 Ianuarie 2012
2361 Vizualizari | 0 Comentarii
Piftele din mozzarella
Ingrediente:

o mozzarella
60 g parmezan
2 oua
piper
sare
ulei
pesmet

Mod de preparare:


Taiem mozzarella cuburele mici, cit mai marunt posibil, adaugam parmezanul dat prin razatoare, punem un piculet de sare si piper macinat dupa gust, adaugam un ou, punem pesmet ochiometric. Zbatem celalalt ou intr-un castronel, iar alaturi pregatim pesmetul. Intr-o tava de aragaz, punem hartie de copt si ungem cu putin ulei, formam mingiute de circa 20 g, le dam prin ou batut si pesmet si le aliniem in tava. Le bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 25 de minute.
Piftelele din mozzarella au fost gatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Piftele_din_mozzarella1.JPG
mozzarella parmezan oua piper sare ulei pesmet castronel cuptorul
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019891 (s)