News Flash:

Piftele din carne de vaca

29 Iunie 2012
2724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de vaca
1 ou
100 g paine
1 ceapa
1 legatura patrunjel sau marar
1-2 linguri faina
100 ml ulei
piper
sare


Mod de preparare:

Se taie ceapa, se fierbe si se scurge de apa. Se inmoaie miezul de paine si se scurge bien de apa. Carnea de curata, se spala si se da prin masina de tocat odata cu ceapa. Carnea tocata se amesteca apoi cu miezul de paine, piper, sare, patrunjel sau marar tocat, oul si se omogenizeaza. Se ia cate o lingura din compozitie, se rotunjeste in palme, se trece prin faina si se prajesc in ulei fierbinte - varianta mai light este sa le aplatizezi si sa le frigi pe gratar. Cand sunt gata rumenite, se iau de pe foc. Chiftelutele din carne de vaca se pot servi ca atare sau ca garnitura.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ceapa patrunjel marar faina ulei pipersare garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1622 viz    0 com
2419 viz    0 com
3491 viz    0 com
3344 viz    0 com
3774 viz    0 com
2668 viz    0 com
5220 viz    0 com
5580 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018594 (s)