News Flash:

Piftele din carne de porc

1 Martie 2013
3264 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g ficat de porc
faina
1 ou
50 g franzela
80 g ceapa
nucsoara
1 lingurita piper si ienibahar
1 lingurita patrunjel tocat
pesmet
2 linguri ulei
½ lingurita sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si, dupa ce s-a racit, se da prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si franzela inmuiata, o clipa, in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga oul intreg, condimentele, sarea si patrunjelul. Compozitia va fi moale. Se fac chiftele si se prajesc. Se servesc imediat, calde, cu piure, soteuri sau cu alte garnituri.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina franzela ceapa nucsoara piper ienibahar patrunjel tocat pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021069 (s)