News Flash:

Piftele cu mozzarella

6 Februarie 2014
1695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o mozzarella
60 g parmezan
2 oua
piper
sare
ulei
pesmet

Mod de preparare:

Taiem mozzarella cuburele mici, cat mai marunt posibil, adaugam parmezanul dat prin razatoare, punem un piculet de sare si piper macinat dupa gust, adaugam un ou si pesmet (ochiometric). Zbatem celalalt ou intr-un castronel, iar alaturi pregatim pesmetul. Intr-o tava de aragaz, punem hartie de copt si ungem cu putin ulei, formam mingiute, le dam prin ou batut si pesmet si le aliniem in tava.
Le bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 25 de minute. Cred ca 20 de minute sunt suficiente. Se servesc calde, alaturi de o bere rece.

Piftele cu mozzarella recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1839 viz    0 com
4227 viz    0 com
4069 viz    0 com
1026 viz    0 com
1271 viz    0 com
1272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015494 (s)