News Flash:

Piersici umplute cu migdale, la cuptor

19 Noiembrie 2013
1996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40g indulcitor
120g migdale crude tocate
1 albus
1 lingurita brandy
2 lingurite extract migdale
6 biscuiti amaretti
5 caise confiate
5 piersici coapte, dar ferme

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170-180C. Blanseaza in apa clocotinda 4 dintre piersici taiate in doua, timp de 2 minute, pana cand se inmoaie putin. Scoate-le pe servetele de hartie sa se scurga. Apoi aseaza-le intr-un vas pentru copt.

Pregateste umplutura din piersica ramasa tocata in cubulete mici. Adauga caisele uscate taiate marunt, biscutiii faramitati, extractul de migdale, brandy-ul si albusul. Amesteca-le bine. Incinge o tigaie la foc mare si pune migdalele tocate la rumenit. Pune-le apoi peste amestecul pregatit mai devreme.

Pune cu o lingura din aceasta umplutura in fiecare din jumatatile de piersica.  Presara deasupra indulcitor si acopera cu folie de aluminiu. Coace piersicile timp de 25 de minute pana se inmoaie.

Indeparteaza folia si ridica temperatura la 200C. Mai lasa piersicile in cuptor inca 5 minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029243 (s)