News Flash:

Piersici la gratar, in crusta cu zahar si migdale

4 Decembrie 2013
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 piersici mari
150 ml smantana
2 lingurite de zeama de lamaie
3 linguri de zahar pudra
1 lingura de fulgi de migdale

Mod de preparare:


Piersicile se taie in jumatati, se scot samburii si se pun intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus. Se amesteca smantana cu zeama de lamaie si o lingura de zahar si se toarna compozitia peste piersici. Se pudreaza cu zaharul ramas si se presara fulgii de migdale. Se lasa la grill, circa 5 minute pana incepe sa se caramelizeze zaharul. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici gratinate retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1819 viz    0 com
1177 viz    0 com
2340 viz    0 com
2710 viz    0 com
1395 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022918 (s)