News Flash:

Piersici la gratar cu miere si frisca

11 Septembrie 2013
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 piersici
1 lingura si jumatate de miere
2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai, preincalzeste gratarul. Spala bine piersicile, taie-le pe jumatate si scoate-le samburii. Unge piersicile cu ulei de masline, apoi pune-le pe gratar cu partea taiata in jos si lasa-le sa se rumeneasca aproximativ 2-3 minute.
Intoarce piersicile si pe cealalta parte si lasa-le pe gratar pana se inmoaie foarte putin. Dupa ce s-au rumenit stropeste-le cu miere.
Piersicile la gratar se servesca atat calde, cat si reci, simple ori cu frisca deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici miere gratar frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2962 viz    0 com
2918 viz    0 com
1563 viz    0 com
2135 viz    0 com
1660 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019956 (s)